Ottobre vintage kjole

Jeg har syet den smukkeste vintage kjole, og den blev præcis, som jeg havde drømt om!

Jeg ville dog lyve hvis jeg sagde, at det ikke havde kostet blod, sved og tårer.. eller i hvert fald bare tårer og mange timer. Sådan nogle fine vintage kjoler er bare ikke konstrueret til kvinder med barm, så efter tre tilretninger og dermed også tre stauter, så mistede jeg tålmodigheden. jeg valgte at stole på den fjerde tilretning, og klippede i det rigtige stof. Heldigvis endte det jo rigtig godt, om end jeg godt kunne have haft den en anelse smallere i taljen, og lige en anelse større i barmen (igen). Kjolen er faktisk endt med, at være en blanding af ikke mindre end 5 forskellige størrelser fra det oprigtige mønster! Str 50 i længden af barmen og endda egen tilføjelse af mere plads til barm.

Det lyder jo som om jeg har en kæææmpe barm, dét har jeg altså ikke 😉

Stoffet er bengalin med stretch, fundet i stofdepotets tilbudskategori for et års tid siden, så kjolen er endt med kun at koste ca 200 kr i materialer.. win win!

Mønsteret er fra magasinet Ottobre 2/2019 (women) . Design nr. 18.

En tanke om “Ottobre vintage kjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen