Bryllup – det blev et JA

Den 10. August fik vi sagt et rungende JA til hinanden i Søborg Kirke. 9 år som kærester, igang med vores tiende år sammen, nu som mand og kone.

Hvilket bryllup vi drømte om kan du læse om lige her og her. Det blev heldigvis præcis som vi havde håbet på. Den tætteste familie og de tætteste venner. Et bryllup på budget, uden at vi følte der manglede noget. 50’er slash rockabilly slash vintage stil.

Jeg vil så gerne dele vores store dag med hele verden, men jeg kan være i tvivl om det er noget i gider læse om? Jeg tænker at dele lidt om hvordan jeg syede min egen kjole, hvilke billeder vi fik taget, en opskrift på bryllupskagen .. osv.. Jeg håber i vil følge med, og ellers hopper i jo bare over.

Jeg vil egentlig starte med et lille billedspam. Vi havde faktisk fravalgt fotograf, fordi posten var for dyr i forhold til vores budget. En tidligere veninde syntes det var ærgerligt hvis vi ikke fik nogle fine billeder, så hun tilbød at tage nogle af os på en valgt lokation. Det er vi simpelthen SÅ glad for nu, for hun er pisse dygtig!

Modeller bliver vi aldrig, og på trods af at det var en smule akavet at skulle posere, så kom der bare så mange fantastiske billeder ud af det! Jeg har udvalgt nogle som jeg synes i skal se..

Fotograf & redigering: Tine Hviid Roger.
Lokation: Bagsværd Sø / Aldershvile Slotsruin

En tanke om “Bryllup – det blev et JA

  1. jeg vil gerne læse om det hele (og høre om det på lørdag) ?? Super skønne billeder I har fået taget. knus Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen