Jakke med peterpan-krave

Fuck janteloven – jeg er skide stolt at mig selv! Jeg er lykkedes med at sy præcis den jakke jeg længe har haft i tankerne. Nu har det her lækre kraftige isoli ligget i skabet i FIRE år, før jeg endelig fandt et formål med det.. I sin tid fik jeg bestilt forkert, jeg troede det var almindeligt isoli, men det er alt for varmt og “stift” til bukser.

Dem der kender til Luna ved, at hun ikke er en pige-pige, så jeg var lidt i tvivl om hun overhovedet ville eje den, men heldigvis elsker hun den – fordi den er blå! Det er jeg virkelig glad for.. nu drømmer jeg bare om en i min størrelse.. måske jeg skal vove mig ud i det?!

Mønsteret er fra Burda Nr. 11 2016, dog med en del ændringer + jeg har tilføjet Peter Pan krave.

Nu er forårsjakken i hus, og så sparer vi da de penge 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen