Bryllupstanker #2 – Tema

50’er tema, eller Rockabilly stil.. det er lige os. Massere af pastelfarver, balloner, servietter formet som sløjfer, brudeslør og lyserøde nelliker. En kort bryllupskjole med swing i til mig, og en Skjorte med seler og butterfly til min kommende mand. Ungerne i tøj magen til vores.. Ah men altså, DET er lige præcis det bryllup vi drømmer om, og det er LIGE i vores ånd.

Og bilen.. åååh glem ikke den klassiske smukke to-farvede bel air 57’er i hvid og turkis. Vores drømmebil, som vi desværre nok kun kommer til at eje i den størrelse der passer i akrylkassen på væggen. Men den vil vil være prikken over i’et på vores store dag..

Ja ja, det var mig der slet ikke drømte om bryllup, ægteskab, villa og vovse. Men når først man har taget skridtet, hvorfor så ikke gå hele vejen?! Er spændt på hvor langt vi når for vores lave budget, men vi er heldigvis gode til at tænke kreativt 😀

I bryllupstanker #3 vil jeg dele mine ideer til kjolen med jer. Jeg har netop lige bestilt tyl med hvide prikker, og springer ud i det helt store sy-selv projekt – det skal nok blive godt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen