Første forsøg med hjemmelavet kjole-mønster

Jeg købte en kjole i H&M. En sort stilet sag med pufærmer, som simpelthen sad så godt! MEN.. den var for kort til hverdagsbrug. Da jeg er en strømpebuks pige, og ikke til gamacher under kjolen, besluttede jeg, at jeg ville prøve at sy en magen til. Derfor begav jeg mig ud i, at måle kjolen lidt efter lidt og tegne af på mønsterpapir. Den første blev lige lidt for stram om rumpen, men med lidt ekstra vidde blev den helt perfekt!
Jeg må indrømme, at jeg var ret usikker på om det ville lykkedes – mest på grund af ærmerne – men det tør jeg godt begive mig ud i igen.

Jeg havde noget leopard stof fra Stof & Stil liggende, som engang blev købt til det formål, at lave en kimono. Men da jeg fik en i fødselsdagsgave har stoffet bare ligget og ventet på et formål. Nu er det tryllet om til en behagelig kjole. Næste skridt bliver at lave en magen til i sort – for tro det eller ej – jeg mangler virkelig en sort kjole i mit skab 😉

En fin lille hårsløjfe sneg sig også gennem maskinen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen