Ottobre vintage kjole

29. december 2020 1 Af Dottie

Jeg har syet den smukkeste vintage kjole, og den blev præcis, som jeg havde drømt om!

Jeg ville dog lyve hvis jeg sagde, at det ikke havde kostet blod, sved og tårer.. eller i hvert fald bare tårer og mange timer. Sådan nogle fine vintage kjoler er bare ikke konstrueret til kvinder med barm, så efter tre tilretninger og dermed også tre stauter, så mistede jeg tålmodigheden. jeg valgte at stole på den fjerde tilretning, og klippede i det rigtige stof. Heldigvis endte det jo rigtig godt, om end jeg godt kunne have haft den en anelse smallere i taljen, og lige en anelse større i barmen (igen). Kjolen er faktisk endt med, at være en blanding af ikke mindre end 5 forskellige størrelser fra det oprigtige mønster! Str 50 i længden af barmen og endda egen tilføjelse af mere plads til barm.

Det lyder jo som om jeg har en kæææmpe barm, dét har jeg altså ikke 😉

Stoffet er bengalin med stretch, fundet i stofdepotets tilbudskategori for et års tid siden, så kjolen er endt med kun at koste ca 200 kr i materialer.. win win!

Mønsteret er fra magasinet Ottobre 2/2019 (women) . Design nr. 18.