Bryllup – DIY brudebuket

Til at starte med ned prioritere jeg faktisk at skulle have en brudebuket. Den føltes ikke lige så vigtig for mig, da jeg hellere ville bruge pengene på andre ned prioriterede ting end blomster, og der skal utrolig mange prioriteringer til når man har besluttet sig at holde budgettet på mellem 15.000 og 20.000 kr.

Da jeg fortalte min barndomsveninde (som den første) at nu skulle brylluppet stå, så var et af hendes første spørgsmål omkring kjolen og brudebuketten. Hun mente ikke at jeg på nogen måde kunne tillade mig at blive gift uden en brudebuket, og med tårer i øjnene fortalte hun at hun gerne ville have æren af at forære mig en. Hold nu op hvor er det rørende, at opleve hvor meget ens bryllup kan betyde for dem man har kær.

Det gik dog hurtigt op for os begge, at i det sekund man nævner ordet bryllup eller brudebuket, så koster det spidsen af en jetjager! Jeg var i 4 butikker hvor prisen kom godt op på den anden side af 1000, og jeg følte slet ingen forståelse for hvilket slags buket jeg ønskede. Der var ” alt for mange forskellige sorter i sådan en buket” og “løsbundet brudebuket? Det er jo ikke en brudebuket?” og jeg blev faktisk skuffet.. virkelig skuffet over ikke at kunne få det jeg ville have.

Det førte mig til min trofaste ven google.. “Hvordan binder man sin egen brudebuket” og jeg faldt over denne artikel. Nu lever jeg jo generelt efter Pippi citatet “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg helt sikker godt finde ud af” så jeg tænkte YES! Jeg gør det sku selv!

Vi tog i nogle forskellige blomsterbutikker og endte hos De Fire Årstider i Lyngby, hvor de har et kææææmpe udvalg af blomster og grønt i bundter. 2 bundter ( i rimelig okay størrelse) for 100 kr. Så for 400 kr kunne jeg få min drømmebuket, og have lidt til overs til bordpyntet. Ja tak!

Det var egentlig nemmere end forventet, og jeg endte med den smukkeste buket, som så ud præcis som jeg havde drømt om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen