Sidste øjebliks swingdress

I weekenden var date night for Robin og jeg. Min far passede Liam og Luna, og vi fik en velfortjent aften ud og spise god mad, og danse efterfølgende. Det krævede selvfølgelig en ny kjole. Mønsteret har jeg længde gået og arbejdet på, for at få den perfekte 50’er form frem, og nu skulle mønsteret endelig testes. Jeg havde tre meter sort jersey liggende, så det var hvad det endte ud i, og jeg ELSKER den! Den sidder præcis som jeg havde håbet på og den blev indviget med massere af swing om på Old Irish Pub – mit yndlings dansested.

Jeg beklager tømmermændsramte øjne på billederne, samt anden-dags makeup, men jeg nåede ikke at få nogle billeder af kjolen inden vi skulle afsted 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen