Skabeloner til at designe sy-projekter

2015_november_tøjskabeloner1
2015_november_tøjskabeloner2

Her er en til sy-damerne!
Kender i det når ideerne kommer til en i utide, og når man så endelig har tiden til at sy, så sidder man pludselig helt blank for ideer? Sådan er det ihvertfald ofte for mig, så jeg har løst mit lille hukommelses-problem ved at lave nogle skabeloner, som jeg længe har brugt flittigt. Hver gang jeg får en idé til et tøj design, så skribler jeg det lige hurtigt ned på en af mine tøj skabeloner. Så glemmer jeg aldrig de designs, der uventet popper op i mit kreative hoved 

Nu har jeg “finpudset” dem og vil som altid gerne dele ud af mine ideer, så hvis i selv vil bruge ideen så kan i åbne skabelonerne som PDF filer klar til prints, lige her..

Skabelon til bloomers
Skabelon til shorts
Skabelon til bukser
Skabelon til kortærmet bluse
Skabelon til langærmet bluse
Skabelon til kortærmet kjole
Skabelon til langærmet kjole

God fornøjelse ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen